Thuis

DINGCHEN Industry(HK)Co.,Limited Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Beperkt Co. van de Dingchenindustrie (HK), is de veelvoudige nadruk en electromobile van het verrichtingenbedrijf op de chemische grondstof.

Wij sparen geen inspanningen om onze overzee markt uit te breiden door cliënten van hoogte te voorzien - kwaliteit en de verantwoordelijke diensten, en zijn geëngageerd om de veiligheid en de geschikte levering van uw goederen te verzekeren. Wij hopen de beste producten van China aan alle buitenlandse vrienden, introduceer om de vriendschappelijke internationale relaties en ontwikkeling van de wereld te bevorderen.

Onze cliënten door Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en andere delen van de wereld.

Het bedrijf duurde voort dat „op de markt brengend, de kwaliteit, technologie, de hoge dienst“ ons ontwikkelingsconcept, omwille van over de hele wereld het ontmoeten van de eisen van mensen van is. Tegelijkertijd, wij de eminente post-verkoopdienst, welkom heten alle vrienden hebben om met ons te onderhandelen!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van de Zoute verkoop van het Natriumsulfaat te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

DINGCHEN Industry(HK)Co.,Limited DINGCHEN Industry(HK)Co.,Limited DINGCHEN Industry(HK)Co.,Limited
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Andere

Merken : Dingchen

Aantal werknemers : 20~50

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 80% - 90%